facebook-pixel

Online coaching

Online coaching

Training

Door middel van een trainingsschema die afgesteld is op jou als individu behaal je het maximale resultaat. Hierbij wordt rekening gehouden met je sportervaring, beschikbaarheid en je persoonlijke voorkeuren. Jouw trainingsplan zal worden aangescherpt indien nodig om het maximale uit jezelf te halen.

 

Door middel van het analyseren van jouw trainingsvideo’s word je techniek verbetert tot in de puntjes. Je krijgt feedback op je oefeningen waarmee je aan de slag kan. Je leert hierdoor je oefening goed uit te voeren en efficiënt te trainen voor maximaal resultaat.

Online coaching

Voeding

Tijdens de coaching volg je geen dieet, maar we integreren voeding die binnen jouw leefstijl past. Samen creëren we gezonde eetgewoontes en voedingskeuzes die je gemakkelijk kunt volhouden. Ik geloof dat voeding bij je moet passen als persoon en geen dieet moet zijn. Een dieet is iets waar je ooit weer mee stopt, wij streven voor duurzaam resultaat op de lange termijn. Zo doe je kennis op en creëer je een voedingspatroon waar je na de coaching nog wat aan hebt.

Online coaching

Gedrag en leefstijl

Fitness draait niet alleen om trainen en voeding, je gedrag en levensstijl spelen ook een grote rol in het behalen van je fitnessdoelen. Samen bestuderen we hoe we je gedrag en leefstijl kunnen optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van gezonde gewoontes, het optimaliseren van je slaap, omgaan met sociale druk en het vertrouwen in jezelf.

Kies je plan

Online coaching pakket

Kies hieronder het pakket dat het beste aansluit op jouw voorkeuren. Heb jij behoefte aan minder of juist meer contact, dan heb ik het pakket voor jou.

Basis coaching

65,-

Maandelijks

✅ Uitgebreide intake

✅ Gepersonaliseerd trainingsschema

✅ Gepersonaliseerde voedingsrichtlijnen

✅ Leefstijl & gedragoptimalisatie

✅ Techniekanalyse op oefeningen

✅ Wekelijkse check-in

✅ Onbeperkt contact met je coach voor al je vragen (WhatsApp)

✅ 1 Coaching call per 3 maand.

Premium coaching

85,-

Maandelijks

✅ Alles van Basis Coaching

✅  Maandelijkse coaching call i.p.v. per 3 maand.


Vragen? bekijk hieronder de FAQ (Veel gestelde vragen)

Veel gestelde vragen

Jazeker! Online coaching brengt vele voordelen met zich mee ten opzichte van fysieke coaching. Zo hoeven wij niet op dezelfde locatie te zijn, geen agenda’s af te stemmen en sta je in direct contact met mij. Ook scheelt het een hoop qua kosten ten opzichte van fysieke personal training.

Ja. Je kan up of downgraden naar een ander pakket voordat je nieuwe termijn begint.

Jazeker. Ik ben trots op de service die ik aanbied en ik heb vertrouwen dat jij tevreden zult zijn. Mocht je de coaching willen opzeggen dan kan dit voor  het einde van jouw nieuwe maand. Geheel probleemloos.

Natuurlijk! Als je vragen hebt of graag een kennismakingsgesprek in wilt plannen, mail dan naar info@damyjansencoaching.nl of neem gerust contact op via het contactformulier.

Online coaching is voor iedere persoon die zijn fitnessdoelen serieus wilt aanpakken en streeft naar resultaat.

De hoeveelheid contact kan je naar jouw wensen indelen. Als je behoefte hebt aan meer contact dan is het premium pakket met een maandelijkse coaching call wellicht beter geschikt voor jou. Indien je minder contact wenst kun je voor het basispakket kiezen.

Je krijgt van mij een gepersonaliseerd trainingsschema, die aangepast wordt wanneer dit nodig is. Ook kun jij je trainingsvideo’s naar mij opsturen om je techniek te evalueren. Hierop krijg je feedback zodat wij je techniek kunnen optimaliseren.

Bij de meeste cliënten werk ik met het leren creeëren van een gezond voedingspatroon aan de hand van flexibel voedingspatroon.  Je krijgt een caloriedoel met bijbehorende macronutriënten en leert zelf keuzes te maken die binnen dit voedingspatroon passen. Zo zit je dus niet vast een strict voedingsschema, maar eet je grotendeels gezond, waarbij je je maaltijden zelf kunt kiezen. Zo kun jij ook zonder een schema jezelf redden en doe je kennis op waar je na de coaching ook nog profijt van hebt.

Samen analyseren we jouw leefstijl en gedrag om zowel fysieke als mentale gains te boeken. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van je slaap, het creeëren van gewoontes en het managen van je stress.

Nee, ik bied geen losse voeding- en trainingsschema’s aan, omdat ik hierbij de kwaliteit niet kan garanderen. Voeding, training, slaap en stress spelen allemaal een rol en hangen samen. Als ik schema’s verkoop waarbij ik geen aanpassingen kan doen indien dit nodig is, zal het resultaat niet optimaal zijn. Zulke schema’s werken totdat ze dit niet meer doen en dan zou jij er geen profijt meer van hebben. Door de online coaching pas ik je trainingschema, calorieën en macronutriënten aan wanneer dit nodig is. Hierdoor streven wij naar maximaal resultaat voor jouw persoonlijke situatie.

Nee. Momenteel verricht ik slechts online coaching, dit is in de toekomst zeker niet uitgesloten.

Momenteel kun je betalen via bankoverdracht en via Tikkie. Meer betaalmogelijkheden komen binnenkort.

Als jouw vraag er niet tussenstaat stuur dan gerust een mail naar info@damyjansencoaching.nl of neem contact op via het contactformulier.